Go Back
Udskriv
Smaller
Normal
Larger
Svinekæber i vildtsovs
Udskriv
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
1
time
t
30
minutter
min
Antal
8
personer
Ingredienser
1
kg
svinekæber
50
g
smør
20
stk
enebær
4
spsk
ketjap manis
250
g
bacontern
5
dl
madlavningsfløde (18%)
1
l
vildtboullion
1
stk
løg (hakket)
Sådan gør du
Steg baconternene indtil de er helt sprøde i en stegegryde. Tag ternene op af gryden og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Tilsæt smøret til baconfedtstoffet, og lad det bruse op. Tilsæt det finhakkede løg og lad det stege i 3 min indtil løget er gennemsigtiige.
Brun svinekæberne sammen med løgene ved høj varme. Når svinekæberne er brune tilsættes vildtbouillionen og enebær, og lad det simre i en time.
Tilsæt fløde, ketjab manis og manis og lad det simre videre i ca. 15 minutter.
Jævn til sidst med maizena.