Hak bladselleri, løg og knus hvidløget. Kom det på en varm pande eller i actifryen sammen med 2 spsk olie. Steg det i 3-4 minutter
Tilsæt risottorisen, og lad den simre med i ca. 3 minutter
Tilsæt 1. dl Nolly Prat eller anden vermouth (hvidvin kan også bruges), og steg i 2 min. Bland samtidig din grøntsagfond/boullion så den er klar.
Når de 2 min. er gået tilsættes 1/3 del af fonden til panden/Actifryen. Steg videre i ca. 15. min under jævnlig omrøring.
Samtiidig steget baconen ved hård varme indtil ternene er sprøde, og lad dem derefter dryppe af på et stykke køkkenrulle
Når risene har kogt i ca. 15 min eller der stort set ikke er mere væde tilbage tilsættes endnu 1/3 af fonden, og kog videre under omrøring i endnu 15 min.
Kantarellerne steges i en smule smør på en pande indtil de er gyldne.
Når risottoen har kogt i de 2x15 minutter, tilsættes smør og de frosne grønne ærter samt resten af fonden. Lad det koge videre i 5 min. under omrøriing.
Tilsæt bacon og kantareller samt den revne parmasanost. Lad det koge med i 10 min.
Smag til med salt og peber, og server med lidt ekstra revet parmasanost.