Go Back
Udskriv
Smaller
Normal
Larger
Asiatisk kokosgryde med laks og nudler
Udskriv
Ret
Hovedret
Køkken
Asiatisk
Antal
4
personer
Kalorier
784
kcal
Ingredienser
2
stk
gulerødder
1
stk
zucchini
25
g
ingefær
2
stk
fed hvidløg
1
stk
koriander
1
stk
chili
40
g
gul karrypasta
400
ml
kokosmælk
500
g
laksefilet
300
g
nudler
Sådan gør du
Steg zucchini og gulerod
Bring en gryde med saltet vand i kog
Skær gulerødder i tynde halve skiver
Skær zucchini i tern på ca. 3 cm
Opvarm en smule olivenolie i anden gryde på høj varme
Steg zucchini og gulerødder i 6-7 minutter, og sæt derefter til side i en skål
Forbered grøntsager
Riv ingefær og hvidløg fint
Skær lime i både
Hak koriander og chili groft
Opvarm en smule olivenolie i samme gryde fra før
Steg ingefær, hvidløg og halvdelen af chili i 3-4 minutter. Tilsæt karrypasta, og steg i yderligere 1-2 minutter.
Lav kokossauce
Tiisæt kokosmælken til gryden med ingefær, hvidløg og chili og lad det simre i 2-3 minutter
Tilsæt laks
Fjern skindet fra laksen og skær i 3 cm tern
Tilsæt laks til gryden med kokossauce, og lad simre i 5 minutter
Tilsæt zucchini og gulerod, og vend sammen
Kog nudler
Tilsæt nudler til gryden med kogende vand, og kog i 2-4 minutter.
Skyl underkoldt vand i en si
Server
Anret nudler og kokosgryde i skåle
Top med koriander og resterende chili
Server med resterende limebåde